Ingovernables
2019

"És el moment d'organitzar-se. Aquest cop vam prometre, per la Punta, per Malilla, per Patraix, pel pouet de Campanar, pel Cabanyal, per tanta gent, prometre no perdre ni un metre quadrat més d'horta." Fragmento de Ingovernables de Atirohecho.

Fotografías: David Ruiz

Escenografía de la obra Ingovernables junto a D. Vanderh para la compañía Atirohecho.
Para más información sobre la obra y la companía: aquí

Ingovernables és un recorregut pels diferents espais quotidians que conformen una de les problemàtiques més importants generades a partir de la crisi global de 2008. La pròpia caiguda del mercat immobiliari va donar peu a una nova fase del capitalisme financer, centrat una vegada més en un dret bàsic de les persones: l’habitatge.

Un homenatge a les que han lluitat per defensar el territori, l’horta, el dret a viure en pau. I a les que han perdut. A les que estan per venir, i que ja arriben. I en l’esperança que en un món sense pla B, trobem sortides a la devastació depredadora del capital. Dedicat a totes les veïnes que lluiten per defensar el territori i protegir l’habitatge.Ingovernables es un recorrido por los diferentes espacios cotidianos que conforman una de las problemáticas más importantes generadas a partir de la crisis global de 2008. La propia caída del mercado inmobiliario dio pie a una nueva fase del capitalismo financiero, centrado una vez más en un derecho básico de las personas: la vivienda.

Un homenaje a las que han luchado para defender el territorio, la huerta, el derecho a vivir en paz. Y a las que han perdido. A las que están por venir, y que ya llegan. Y en la esperanza que en un mundo sin plan B, encontramos salidas en la devastación depredadora del capital. Dedicado a todas las vecinas que luchan para defender el territorio y proteger la vivienda.


Repartiment: Rafa Marí Peña, Manuel Climent i Canchal, Florian Gründel, Rafa Segura, Yarima Osuna, Carla Chillida, Margarida Mateos
Direcció: Carla Chillida
Textos: Pepe Ruiz, Rafa Segura
Producció musical: Rafa Marí Peña (cançó Pepe Ruiz)
Ajudant de direcció: Paula Romero Raga, Isabel Martí Piera
Escenografia i audiovisuals: Anaïs Florín, D. Vanderh
Il.luminació: Jrisa Lialia
Cartell: Yeyei Gómez
Comunicació Gràfica: Elías Taño
Vestuari i merchandising: La miliciana serigrafia
Registre audiovisual: Nacho Carrascosa
Registre fotogràfic: David Ruiz
Distribució: L’estiba cultural
Producció: La Rambleta i Atirohecho

Agraïments: Cía Arritmados, Gastón Parraga, El Rogle, Adriá Salavert, Luistru, Álex Grau, Layla Martínez, Diego Mir, Paco Collado Entre Barris, i Per l’horta.

Duració: 80′
Idioma: valencià, castellà